Werk aanleveren voor de centrale expositie

Posted on sep 9, 2013
Werk aanleveren voor de centrale expositie

Er hebben zich maar liefst 65 kunstenaars aangemeld dit jaar en de inschrijving is inmiddels echt gesloten.
De ophangcommissie heeft afspraken gemaakt met het Compagnietheater over de inrichting van de centrale expositie. Het gedeelte beneden, de trap en de foyer boven staan weer tot onze beschikking. Het is een uitdaging om met zo veel inzendingen een mooie tentoonstelling te maken. Dat moet kunnen als we ons zo veel mogelijk aan de richtlijnen van de commissie houden:

Aanleveren van je werk in het Compagnietheater op de Kloveniersburgwal 50 op woensdag 2 oktober 2013 tussen 11 en 13 uur.
Iedere deelnemer kan één werk inleveren, maximale afmetingen ca. 100 x 120 cm.
Voorzie je werk van een degelijk ophang systeem.
Achter op het werk duidelijk de naam van de kunstenaar en titel vermelden.
Daarbij een A4-tje inleveren met daarop 1. naam kunstenaar 2. titel van het werk 3. jaartal 4. de afmetingen 5. materiaal 6. de prijs.
Ter plaatse het no-claim contract ondertekenen. (het bestuur aanvaardt geen aansprakelijkheid)
Om de aandacht op de locatie van je atelier te vestigen zijn er weer de vlaggen van de Open Ateliers Nieuwmarkt beschikbaar. Deze kun je meenemen tegen € 5 borg.
De expositie duurt tm zondag 13 oktober.
Werk ophalen op maandag 14 oktober tussen 11 en 13 uur.

Als extra voorzieningen nodig zijn om het werk te exposeren, of de maten van je werk wijken sterk af, neem dan vooraf contact op met Heidi van Dijk, contactpersoon van de ophangcommissie. Haar telefoonnummer is 06 536 68377.