Will Zero

Tree of LifeForce

Pixel-Painting

willzero.com

willzero@tiscali.nl

 

Eerdere editie(s):

 

will-zero

 

ConciousnessCurtainsWe-are-all-pregnant!LoveCloud

Coherente-Erocratie
Coherente Erocratie

EroMagnetic-Tidalwave
Eromagnetic Tidalwave

 

(OAN, 2007)

 

Kunstenaar:
Tijdens de videoproducties na de filmacademie ontwikkelde Will Zero (52) zich op autodidactische wijze in grafische vormgeving door de stijgende behoefte aan illustratieve computergraphics. In contrast met de versnellende beeldtaal van de media werd hij juist gecharmeerd door verstilling van het beeld en ontpopte zich steeds meer als “pixelpainter”. Momenteel doet de behoefte aan een versmelting met video en animatie zich weer gelden.

Techniek:
Pixelpainting is schilderen met licht. De digitale flexibiliteit opent vele dimensies en omarmt bovendien moeiteloos de fotografie. Je hebt de luxe veel composities en kleurstellingen uit te proberen om na kleurrijke omzwervingen en experimenten te arriveren bij die ene variant …. Tijdens mijn “fotosafari’s” kijk ik al met “computerogen” om me heen.

Visie:
We worden visueel gebombardeerd met van alles wat commercieel “moet” en ik streef met mijn beelden naar een “emancipatie van ons gemoed”. De impact van hetgeen je ziet wordt onderschat. Hetgeen je aan je muur hangt is je dagelijkse visuele menue. Krijg je wel genoeg vitamines binnen? Bevorderen de “ramen naar je geest” op een of andere manier je welzijn? Leeft je psyche op door die prikkeling ? Krijgt je geest ademruimte?
Dat zijn mijn criteria voor m’n beelden.

Momenteel kleurt mijn werk zich door thema’s zoals een vernieuwende aarde in samenhang van met transformaties in vrouwelijkheid en de sleutelrol van de liefde in seksualiteit.

Extra:
Door mijn werkwijze is tegemoetkoming aan persoonlijke wensen heel haalbaar. Denk daarbij aan formaat, kleurstelling, verwerking van bestaand beeldmateriaal etc.

Schroom niet en laat je vrijblijvend informeren en inspireren via www.willzero.com / willzero@tiscali.nl.

 

Will Zero

 

Will Zero