OAN 2016 Kick-Off op wo 11 mei, Pacific Place, Geldersekade 30

Posted on mei 11, 2016
OAN 2016 Kick-Off op wo 11 mei, Pacific Place, Geldersekade 30

Beste kunstenaars in de Nieuwmarktbuurt,

Met trots stellen we jullie het nieuwe bestuur van de Open ateliers Nieuwmarkt voor. Elvira Swart, Daan de Jager, Marit van Dijk en Jorinde Venbrux nemen onze taken over. We hebben er alle vertrouwen in dat ze een prachtig weekend gaan organiseren. Hieronder treffen jullie de uitnodiging van het nieuwe bestuur aan.

Met vriendelijke groet,

Willy, Sacha, Brordus en Ien

Beste kunstenaars van de Nieuwmarktbuurt,
Dit jaar organiseren wij op 1 en 2 oktober het Open Ateliersweekend. Tijdens dit weekend stellen kunstenaars uit de Nieuwmarktbuurt hun eigen atelier open ter bezichtiging. Ook is er een centrale expositie waar elke kunstenaar één werk tentoon mag stellen. We nodigen jou, als kunstenaar, van harte uit om aan dit weekend deel te nemen.
Als startschot vindt er een Kick-Off plaats op woensdag 11 mei. Deze avond begint om 19:30 en duurt tot 22:00, wij hopen dat jullie er op tijd zijn omdat wij afscheid willen nemen van het oude bestuur en onszelf zullen voorstellen. Wij kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten en op de hoogte te stellen van ons plan voor dit weekend. Deze avond zal plaatsvinden in de grote expositieruimte van Galerie Vriend van Bavink. Adres: Pacific Place, Geldersekade 30. Komt allen, neem je collega’s mee en nodig andere (nieuwe) kunstenaars van de Nieuwmarktbuurt uit om ook te komen.
Wij willen jullie ook alvast uitnodigen om je in te schrijven voor deelname aan Open Ateliers Nieuwmarkt Weekend 2016. Dit zal plaatsvinden op 1 en 2 oktober. 30 september is het openingsfeest. Amsterdam house of Arts & Crafts stelt dit jaar haar ruimte open voor de centrale expositie.

Het inschrijfformulier voor het OAN weekend 2016 vindt u hier:

Wij hopen je op woensdag 11 mei te ontmoeten,
Hartelijke groet, Daan de Jager, Jorinde Venbrux, Marit van Dijk en Elvira Swart.