Kunstbeurs in het Huis met de Hoofden

Posted on jun 5, 2014
Kunstbeurs in het Huis met de Hoofden

In het statige Huis met de Hoofden aan de Keizersgracht organiseert Vriend van Bavink, samen met 9 toonaangevende galeries, de expositie Kopstukken.7f64c2b1-2e3c-4986-94cf-5aa84e53fdc4
In het weekend van 6 tot en met 8 juni, tijdens de KunstRAI, zal er een expositie te zien zijn met sculpturen, installaties, projecties, videokunst en ander ruimtelijk werk van galerie Torch, Vriend van Bavink, Gabriel Rolt, Juliette Jongma, Roger Katwijk, Canvas International Art, Frank Taal, Bob Smit, Reflex en Paul Andriesse.
Het in 1622 door kunstliefhebber Nicolaas Sohier gebouwde pand aan de Keizersgracht leent zich perfect voor exposeren van ruimtelijk werk. Contemporaine werken contrasteren prachtig met de 17e eeuwse grandeur van deze plek.In de verschillende kamers en zalen van het huis zal werk te zien zijn van onder andere Ursula Mayer, Roos van Haaften, Tinkebel,  Athanasias Argianas, Midas Zwaan, Matthijs Booij, Jiao Xingtao, Jeroen Cremers en vele andere.
Vriend van Bavink is ook aanwezig op de Kunstrai met werk van Ralf Westerhof, Matthijs Booij en Aukje Dekker. Werk van Ralf Westehof en Matthijs Booij is te zien bij stand 58. Het werk van Aukje Dekker is te zien bij Masterpieces in stand 1.

Mail voor vrijkaarten voor de kunstrai naar tickets@vriendvanbavink.nl

Huis met de Hoofden Keizersgracht 123 Amsterdam
Openingstijden: 7, 8 juni 11:00 – 21:00
Opening vrijdag 6 juni 16:00
Vriend van Bavink Geldersekade 58
1012 BK Amsterdam Netherlands