Leegstaande ruimtes binnen de UvA benutten?

Posted on nov 19, 2015
Leegstaande ruimtes binnen de UvA benutten?

thema_woordenbeeld

Door de ontwikkeling van een nieuwe Binnenstadscampus voor de Faculteit der Geesteswetenschappen van de UvA staan er de komende jaren tijdelijk ruimtes leeg. Soms enkel een vleugel, een ruimte of een verdieping, soms een pand als geheel. Onder de verzamelnaam Vox-Pop biedt de UvA studenten, medewerkers, omwonenden en andere partijen de kans deze ruimtes te benutten.
Op deze manier wil de UvA laten zien aan de stad, buurt en universiteit hoe breed de geesteswetenschappen zijn. De aard van de projecten kan van tijd tot tijd verschillen: er kunnen debatten worden georganiseerd, filmavonden worden gehouden, tentoonstelling worden gemaakt of een culturele ontmoetingsplek worden gecreëerd. Alle projecten zijn echter geesteswetenschappelijk van aard en hebben een tijdelijk karakter.
Heb jij een idee voor een pop-up activiteit in de ruimtes van VOX-POP? Wil jij als student graag ervaring opdoen in het organiseren van evenementen op één van de mooiste plekken van Amsterdam? Wil jij als docent graag een ruimte gebruiken om een onderzoek tot leven te laten komen? Of ben jij die enthousiaste buurtbewoner die graag iets wil organiseren in samenwerking met de UvA?

Ga naar www.voxpop-bg.humanities.uva.nl
Marte Rijsdijk, m.k.rijsdijk@uva.nl T: +31628781819
BG5, 1.12 & 1.43 Oudezijds Achterburgwal 233-237 Amsterdam