Kick off op vrijdag 30 mei

Posted on mei 24, 2014
Kick off op vrijdag 30 mei

Aan alle kunstenaars die mee doen, of er nog over denken mee te gaan doen, met de Open Ateliers Nieuwmarkt (aanmelden en informatie via www.ateliersnieuwmarkt.nl).

Kom vrijdag 30 mei 16.00 uur naar de ‘kick off’ van de Open Ateliers Nieuwmarkt in Splendor!
Open Ateliers Nieuwmarkt was vorig jaar voor de meeste deelnemers een groot succes.
Dat willen we dit jaar weer bereiken en het liefst nog beter. Daar moeten we het even over hebben.

De centrale expositie is dit jaar in Splendor. Splendor is een collectief van topmuzikanten, componisten en podiumkunstenaars die het monumentale badhuis in de Nieuwe Uilenburgerstraat 116 hebben omgetoverd tot een culturele vrijplaats. ‘Waar kunstenaars elkaar en hun publiek inspireren’ luidt hun devies en dat sluit naadloos aan op dat wat wij willen bereiken met de Open Ateliers.

Alle kunstenaars in de Nieuwmarktbuurt zijn daarom van harte uitgenodigd op vrijdag 30 mei a.s. van 16.00 tot 18.00 uur in Splendor met elkaar van gedachten te wisselen over de komende Open Ateliers.
Het OAN bestuur vertelt hoe het er voor staat en jullie kunnen de verschillende ruimtes bekijken waar je werk komt te hangen. We bespreken een aantal ideeën en natuurlijk hebben jullie zelf ook plannen en vragen. Graag drinken we een borrel met elkaar en klinken op een mooi Open Ateliers weekend in oktober.

Locatie: Splendor, Nieuwe Uilenburgerstraat 116 Amsterdam
Tijd: vrijdag 30 mei van 16.00 tot 18.00 uur

Vriendelijke groet, bestuur OAN,
Nico Lamers, Henny van Gelder, Willy Smits, Brordus Bunder

Vrijdag om 21.00 uur geven Heleen Hulst (viool) en Gerard Bouwhuis (piano) een concert in Splendor met een keuze uit 3 eeuwen muziek met o.a. Bach, Biber, Stravinsky, Ives, Loevendie en de speciaal voor duo Hulst-Bouwhuis geschreven Sarabande van Louis Andriessen en ‘Padding’s Rattle Snake Barn Dance’ van Martijn Padding. Leden gratis, niet leden € 16,00. Meer informatie op splendoramsterdam.com