Inschrijfformulier Open Ateliers Nieuwmarkt 2021

Met dit formulier kun je je inschrijven voor deelname aan de Open Ateliers Nieuwmarkt.

De uiterste inschrijfdatum is 1 juli 2021. 

1
2
3
Het is belangrijk om het formulier compleet en correct in te vullen. We raden je aan dit te doen op een computer of een tablet.  Hoe eerder je je inschrijft, hoe beter. Heb je (technische) problemen om dit formulier in te vullen of onduidelijkheden, stuur ons s.v.p. een mail: inschrijving@ateliersnieuwmarkt.nl. We helpen je graag.
English Speakers: You can register online for this year's edition of Open Studios Nieuwmarkt via three forms. The first form (below) requests your general details. The second form is where you can upload an image of your work. And the third form is where you can register for the central exhibition. Unfortunately these forms are only available in Dutch. But if you have any difficulty, just email us at inschrijving@ateliersnieuwmarkt.nl. We’re happy to help!
Vervolgformulieren na inschrijving
Na de bevestiging van je inschrijving krijg je een link naar de centrale inschrijfpagina op deze website. Daar vind je links naar Formulier 2. aanleveren van beeldmateriaal voor website, app en ansichtkaarten; Formulier 3. aanmelding Centrale tentoonstelling in de Uilenburgersjoel, en de betaling van het inschrijfgeld.
De uiterste datum voor het terugzenden van de twee vervolgformulieren is eveneens 1 juli.

Na inzending van alle drie de formulieren, krijg je een automatische e-mail met de door jou ingevulde informatie.

Privacy
De informatie die je aanlevert aan de Stichting Open Ateliers Nieuwmarkt zal alléén worden gebruikt ten behoeve van het organiseren van de Open Atelierroute, zoals de website, de app, uitingen in sociale media, uiteraard alleen voor zover van toepassing of noodzakelijk. Je telefoonnummer wordt bijvoorbeeld op geen enkele wijze openbaar gemaakt, tenzij je dat zelf vermeld wil zien op bijvoorbeeld de ansichtkaart. Je gegevens worden in geen geval gedeeld met andere partijen.

Coronavirus
De organisatie draagt zorg voor het naleven van alle op het moment geldende overheidsrichtlijnen ten aanzien van het coronavirus op alle centrale locaties, zoals de Uilenburgersjoel. Nota bene: de kunstenaar dient hiervoor zelf zorg te dragen bij en in het eigen atelier of expositieruimte, ook als het een groepslocatie betreft. In dat laatste geval zijn de exposerende kunstenaars in goed overleg hier gezamenlijk voor verantwoordelijk.

Het bestuur van de Open Ateliers zal tijdig informatie en praktische tips verschaffen om het atelierbezoek in goede banen te laten verlopen. Bedenk goed van tevoren of de ruimte die je in gedachten hebt, wel geschikt en groot genoeg is om - met de eventuele aanpassingen - bezoekers te kunnen ontvangen.

Afhankelijk van de ontwikkelingen kan het bestuur van de Open Ateliers besluiten de opzet van de atelierroute te wijzigen of zelfs een volledig online alternatief te bieden, mocht er in het geheel geen atelierbezoek mogelijk zijn. Naar gelang de situatie wordt dan bezien of gedeeltelijke restitutie van het inschrijfgeld redelijkerwijs aan de orde is.

Persoonlijke gegevens

Je wordt onder je artiestennaam vermeld op de website, app en ansichtkaart.
Als je hier niets invult, wordt je voor- en achternaam gebruikt.
Jonge kunstenaars worden in de gelegenheid gesteld voor een gereduceerd tarief deel te nemen aan de Open Ateliers.
optioneel

Expositie-adres

Op de website en app van de Open Ateliers zal worden vermeld of je expositie-adres rolstoeltoegankelijk is.