Inschrijven nog mogelijk

Posted on jul 6, 2015
Inschrijven nog mogelijk

Beste kunstenaars

Op veler verzoek is de termijn om je in te schrijven voor de Open Ateliers Nieuwmarkt 2015 verlengd tot 1 augustus. Iedere kunstenaar die in de Nieuwmarktbuurt woont of werkt kan meedoen. De Open Ateliers Nieuwmarkt zijn dit jaar op zaterdag 3 en zondag 4 oktober.

Iedere deelnemer ontvangt 200 ansichtkaarten met een reproductie van zijn/haar werk. Je wordt vermeld op de website. Er verschijnt een huis aan huis krant. We adverteren in de dagbladen.

De centrale expositie is in de Zuiderkerk, waar iedere kunstenaar een werk kan tentoonstellen. De opening van de expositie is vrijdag 2 oktober om 17.00 uur. In de Zuiderkerk komen schotten te staan waar jullie werken aan komen te hangen. Er is dit jaar ook ruimte voor 4 grote werken. Meer informatie bij Sacha de Leeuw: s.de.leeuw@hetnet.nl

Als je wel in de buurt woont maar daar geen mensen kunt ontvangen, zoek dan zelf, eventueel samen met andere kunstenaars, een ruimte in de buurt om je werk te tonen.

Deelnemen kost 60 euro. Jonge kunstenaars met een goed verhaal maken kans op korting bij onze penningmeester Willy Smits: boompost@xs4all.nl

Niet alle kunstenaars in de buurt zijn bij ons bekend. Stuur dit bericht aub door naar iedereen die mogelijk geïnteresseerd is in de Open Ateliers Nieuwmarkt in oktober.

Inschrijven gaat eenvoudig via dit formulier.