Aanleveren beeldmateriaal 

Voor de ansichtkaart, website en app is er beeldmateriaal van je werk nodig.
Eén-en-dezelfde afbeelding wordt voor al deze drie publicaties gebruikt, zodat een bezoeker jou en jouw werk kan herkennen.

De deadline voor het aanleveren van het beeldmateriaal is 1 juli 2021.

Het beeldmateriaal dat je aanlevert aan de Stichting Open Ateliers Nieuwmarkt zal slechts worden gebruikt ten behoeve van het organiseren van de Open Atelierroute, de website, de app, uitingen in sociale media, uiteraard alleen voor zover van toepassing of noodzakelijk.
We vragen je voor een goede verwerking van alle gegevens je naam en e-mail nog eens in te voeren.

Naam en e-mail

Beeldmateriaal

Het in te sturen beeldmateriaal dient van hoge kwaliteit én scherp te zijn (liefst TIFF of goede kwaliteit JPEG; afmeting minstens A5 (ca. 15 x 20 cm) of liever A4 (ca. 20 x 30 cm); resolutie 300 dpi. Bestandsgrootte TIFF A4 = ca 30 MB; A5 ca 15 MB; JPEG: A4 = ca 5 MB; A5 ca 2,5 MB). Beeldmateriaal dat hier niet aan voldoet, kan mogelijk niet worden gebruikt. In dat geval wordt contact opgenomen om alsnog goed beeldmateriaal te maken.

Heb je geen goed beeldmateriaal van je werk? In het algemene inschrijfformulier kon je je opgeven om één werk (gratis) professioneel te laten fotograferen door Peter Lange. Stuur ons zo snel mogelijk een mail op beeldmateriaal@ateliersnieuwmarkt.nl als je hier nog voor in aanmerking wilt komen. Wij kijken of er nog plek is. Vul dit formulier Beeldmateriaal in dat geval pas in als je werk is gefotografeerd door Peter Lange.

Uploaden bestand

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.

Website en app

Uit het algemene inschrijvingsformulier nemen we de volgende gegevens over ter vermelding op de website en op de app:
- (Artiesten)naam
- Expositieadres
- Emailadres
- Website
- Discipline(s)
- Evt. rolstoeltoegankelijkheid
Het bestuur behoudt zich het recht voor deze tekst indien nodig te redigeren.

Ansichtkaart

Je krijgt een set van 200 ansichtkaarten van de hierboven door jou ingestuurde afbeelding. Dit is inbegrepen bij het inschrijfgeld.

Er is dit jaar niet de mogelijkheid om extra sets ansichtkaarten te bestellen, maar we kunnen je desgewenst altijd de namen van onze ontwerper of drukker doorgeven. Stuur ons dan even een mail naar beeldmateriaal@ateliersnieuwmarkt.nl.
Hier vragen we je om de gegevens die gedrukt worden op de achterkant van de ansichtkaart. (Artiesten)naam en titel zijn verplicht. De overige velden zijn optioneel. Let op de juiste teksten en spelling! Er is geen tijd om achteraf nog wijzigingen door te voeren.
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel) Voer hier in: hoogte x breedte (x diepte) in cm.
(optioneel)
We raden je aan de ingevoerde gegevens en teksten en het ingestuurde bestand nog even goed te controleren, alvorens het te verzenden.