Formulier centrale tentoonstelling 

Met dit formulier kun je je aanmelden voor deelname aan de centrale tentoonstelling van de Open Ateliers Nieuwmarkt 2023 die plaatsvindt in de Uilenburgersjoel. Tevens geef je hier aan welk werk je daar wilt tentoonstellen. Uiterste datum aanmelding is 1 april 2023. 

Evenals de vorige editie zal een curator de tentoonstelling ontwerpen. Belangrijk: het werk dat je hier aanmeldt, kun je niet veranderen. Kunstenaars wordt verzocht niet zelfstandig te overleggen met de Uilenburgersjoel of die te bezichtigen met het oog op de centrale tentoonstelling. Neem hiervoor contact op met het bestuur.

We vragen je voor een goede verwerking van alle gegevens je naam en e-mail nogmaals in te voeren. Laat het ons hier s.v.p. ook weten als je besluit niet mee te doen aan de centrale tentoonstelling.


Ik doe mee met de centrale tentoonstelling in de Uilenburgersjoel en lever mijn werk op een nader te bepalen tijdstip in, voorafgaand aan het weekend van 10 en 11 juni 2023. Het adres is Nieuwe Uilenburgerstraat 91, Amsterdam.