Aanleveren beeldmateriaal 

Voor de ansichtkaart en website is er beeldmateriaal van je werk nodig. Dezelfde afbeelding wordt voor deze publicaties gebruikt, zodat een bezoeker jou en jouw werk kan herkennen.

Het beeldmateriaal dat je aanlevert aan de Stichting Open Ateliers Nieuwmarkt kan worden gebruikt voor de website, sociale – en gedrukte media, echter alleen ten behoeve van het organiseren van de Open Atelierroute 2023 en de promotie daarvan.

We vragen je voor een goede verwerking van alle gegevens je naam en e-mail nog eens in te voeren.

Naam en e-mail


Beeldmateriaal

Het hieronder in te sturen beeldmateriaal dient van hoge kwaliteit én scherp te zijn. Liefst in TIFF of goede kwaliteit JPEG, in een resolutie van 300 dpi, met als afmeting minimaal A5 (ca. 15x20 cm), maar beter A4 (ca. 20x30 cm). Ter indicatie is de bestandsgrootte van een TIFF (A4) ca 30 MB en een JPEG ca 5 MB. Beeldmateriaal dat hier echt niet aan voldoet, kan mogelijk niet worden gebruikt.

Als je werk is gefotografeerd door Peter Lange, stuur dan hieronder het bestand in dat je van hem hebt gekregen. Vul vervolgens alle (verplichte) velden in, ook al heb je sommige informatie misschien al bij Peter opgegeven. Dit is van belang voor een correcte verwerking van je gegevens. Graag vóór 20 maart.
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.

Website

Uit het algemene inschrijvingsformulier nemen we de volgende gegevens over ter vermelding op de website:
- (artiesten)naam
- expositieadres
- emailadres
- website
- discipline(s)
- rolstoeltoegankelijkheid
Het bestuur behoudt zich het recht voor deze tekst indien nodig te redigeren.

Ansichtkaart

Je krijgt 100 ansichtkaarten van de hierboven geuploade afbeelding. Dit is inbegrepen bij het inschrijfgeld. Nog eens 100 ansichtkaarten worden tijdens het weekend aan het publiek ter beschikking gesteld ter promotie. Hetgeen overblijft is voor de kunstenaar.
Je hebt de keuze of je afbeelding aflopend of met witrand moet worden afgedrukt.  Als je kiest voor aflopend (dus de gehele kaart wordt met het beeld gevuld), kan dit met zich meebrengen dat er iets van het beeld wordt afgesneden door de ontwerper. Wil je er zeker van zijn dat de gehele afbeelding op de kaart komt, kies dan voor ‘met witrand’. Maak ook een keuze tussen liggend (landschap) of staand (portret). Voor afbeeldingen die een ander formaat hebben dan 2:3 / 10x15 cm, zoals een vierkant, is dit met name van belang om te weten.

Zie ter verduidelijking de onderstaande afbeeldingen. Geef vervolgens je keuze aan.

Hier kun je indien nodig beknopt iets schrijven m.b.t. het ontwerp van de ansichtkaart

Hier vragen we je om de gegevens die gedrukt worden op de achterkant van de ansichtkaart. (Artiesten)naam en titel zijn verplicht. De overige velden zijn optioneel. Let op de juiste teksten en spelling! Het is niet mogelijk om achteraf nog wijzigingen door te voeren.
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel) Voer hier in: hoogte x breedte (x diepte) in cm.
(optioneel)
De ontwerper en drukker doen hun uiterste best om prachtige ansichtkaarten te maken voor de vele kunstenaars. Daarbij maken zij op detail ook eigen keuzes, bijv. de breedte van de eventuele witrand. Het is niet mogelijk om aan allerlei extra individuele wensen tegemoet te komen.

We raden je aan de ingevoerde gegevens, teksten en het ingestuurde bestand nog even goed te controleren, alvorens te verzenden.