Inschrijfformulier Open Ateliers Nieuwmarkt 2023

Met dit formulier kun je je inschrijven voor deelname aan de Open Ateliers Nieuwmarkt.

De uiterste inschrijfdatum is 1 februari 2023. 

Het is belangrijk om het formulier compleet en correct in te vullen. We raden je aan dit te doen op een computer of een tablet. Heb je technische problemen bij het invullen of zijn er onduidelijkheden, stuur ons s.v.p. een mail: inschrijving@ateliersnieuwmarkt.nl. We helpen je graag.
English Speakers: You can register online for this year's edition of Open Studios Nieuwmarkt via three forms. This first form requests your general details. The second form is where you can upload an image of your work. The third is to register for the central exhibition. Unfortunately these forms are only available in Dutch. If you have any difficulty, email us at inschrijving@ateliersnieuwmarkt.nl. We’re happy to help!
Vervolg inschrijving
Na dit eerste formulier voor de algemene inschrijving, volgen nog drie stappen:
- betaling van het inschrijfgeld, vóór 1 maart 2023
- formulier 2. inzenden beeldmateriaal, vóór 1 maart 2023
- formulier 3. aanmelding Centrale tentoonstelling, vóór 1 april 2023.
De links en verdere informatie vind je op de website: inschrijving 2023

Na inzending van de formulieren, krijg je een automatische e-mail ter bevestiging, met de door jou ingevulde informatie.

Privacy
De informatie die je aanlevert aan de Stichting Open Ateliers Nieuwmarkt zal alléén worden gebruikt ten behoeve van het organiseren van de Open Atelierroute, zoals de website, flyer en social media, alleen voor zover van toepassing of noodzakelijk. Je telefoonnummer wordt op geen enkele wijze openbaar gemaakt, tenzij je dat zelf vermeld wilt zien op bijvoorbeeld de ansichtkaart. Je gegevens worden in geen geval gedeeld met andere partijen.

Persoonlijke gegevens

Je wordt onder je artiestennaam vermeld op de website, flyer en ansichtkaart.
Als je hier niets invult, wordt je voor- en achternaam gebruikt.
Jonge kunstenaars worden in de gelegenheid gesteld voor een gereduceerd tarief deel te nemen aan de Open Ateliers.

Expositie-adres

Op de website en flyer van de Open Ateliers zal worden vermeld of je expositie-adres rolstoeltoegankelijk is.

Discipline(s)

Je keuze wordt vermeld op de website en de flyer. Maximaal 2 disciplines.

Beeldmateriaal

Voor de website en ansichtkaarten is er beeldmateriaal van je werk nodig. Dezelfde afbeelding wordt voor deze publicaties gebruikt, zodat een bezoeker jou en jouw werk kan herkennen.

Jouw beeldmateriaal kun je insturen via een apart formulier. De deadline voor het aanleveren van het beeldmateriaal is 1 maart 2023. Het in te sturen beeldmateriaal dient van hoge kwaliteit én scherp te zijn (liefst in TIFF formaat, maar in ieder geval 300 dpi bij A4-formaat. Bij TIFF is dit ca. 30 MB, bij JPEG ca. 5 MB. Beeldmateriaal dat hier niet aan voldoet, kan wellicht niet worden geplaatst.

Heb je geen goed beeldmateriaal van je werk? Ook dit jaar kun je je werk weer gratis laten fotograferen door Peter Lange (zie hier zijn website). Daarvoor reserveren we tweemaal een dagdeel. De digitale nabewerking door Peter is inbegrepen.

NOTA BENE! Ook als je een foto van je werk door Peter hebt laten maken, dien je zelf het bestand in te sturen via het formulier beeldmateriaal. Daarmee is gegarandeerd dat alle bijbehorende gegevens kloppen.

Betaling inschrijfgeld

Hoe betalen?

Na het afsluiten en verzenden van dit formulier ontvang je een bevestiging, met een link naar de centrale inschrijfpagina voor Open Ateliers Nieuwmarkt 2023. Daar kun je de link naar de betaling (normaal tarief à € 75) aanklikken.

Opmerking of suggestie?

Heb je een opmerking over je aangeleverde gegevens of heb je een suggestie of een vraag aan het bestuur?

Voltooiing inschrijving

Hierbij schrijf ik mij in voor de Open Ateliers Nieuwmarkt 2023 en geef ik toestemming om mijn gegevens te gebruiken zoals hierboven beschreven.